tiistai 1. helmikuuta 2011

1.2 San Francisco + Sharksien ottelu


Aamulla herättiin normaalisti 6:00 ja mentiin Arena hotellin mainiolle aamiaiselle. Oli kyllä paras setti mitä tällä mantereella on tarjottu ja kivan rauhallista.
Tämän jälkeen ajettiin San Franciscoon. Pientä aamuruuhkaa oli, mutta ei mitään verrattuna niihin Los Angelesin ruuhkiin.

San Franciscossa oli aika kova sumu, joka ilmeisesti ihan normaalia siellä. Käytiin ajelemassa Golden Gate bridgellä, mutta sumusta johtuen rannalta ei näkynyt edes koko siltaa. Ei jääty odottelemaan sen hälvenemistä ja ajeltiin keskustaan. Todella kivannäköinen paikkahan se frisco oli, mutta todella paljon niitä kodittomia ja hämäräjengiä siellä hiippaili.



Ajettiin takaisin San Joseen, jossa mentiin suoraan HP Pavillionin Sharks shoppiin. Pitää ilmeisesti, joku kontti laittaa laivalla täältä tulemaan, sen verran on nyt lumppuja ja krääsää tarttunut matkaan.




Mira otti hotellilla pienet päiväunet ja Jere rupesi keskittymään illan otteluun. Todellakin alkoi jännittää ihan hulluna. Jere latautui tunnelmaan kuuntelemalla Sharksien maalilaulua jne. Tuntui epätodelliselta, että kohta ollaan siellä hallissa 18 tuhannen muun SJ kannattajan kanssa.

Sitten se hetki koitti ja pelkästään halli oli kokemuksen arvoinen. Tuntui ehkä hieman jopa kauppakeskukselta rullaportaineen ja ravintoloineen.
Kun päästiin ovesta sisään meidät kaappasi, joku valokuvaaja ja otti kuvan Sharksien kotisivuille meistä! Lupasi laittaa linkin sähköpostiin. Kertoi myös, että oli törmännyt muihinkin suomalaisiin hallilla. Tämän jälkeen Sharksien maskotti kaappasi Jeren ja teki tarroista sotamalaauksen ja yritti syödä..

Itse ottelussa käytiin läpi kaikki tunneskaalat ja ei tule vastaavaa mieleen. 0-3 tappioasemasta yhdessä erässä 5-3 voittoon ja tunnelma oli huikea.
Hallilta käveltiin hotellille 13 asteen lämmössä Sharks huutojen ja autojen torvien säestämänä. Ehkä hienoimpia tunnelmia koko elämässä.
Huomenna matka jatkuu Anaheimiin, jossa kohdataan Teemu Selänteen ja Saku Koivun Ducksit. Ei varmaan sekään tapahtuma tule jättämään kylmäksi.
This is Sharks territory!

3 kommenttia:

  1. Moikka, Mahtava päivä taas teillä. Onkohan teillä seuraavassa matsissa Ducksien fanikamat? Terveisin A&A

    VastaaPoista
  2. Verivihollisten fanikamoja ei tule löytymään, vaikkakin Selännettä ja Koivua voidaankin kannattaa :) Kohta lähdetään ajelemaan kohti Anaheimia.

    VastaaPoista
  3. Hei! On teillä ollut kivaa ja kaikki jutut ja kuvat ovat olleet tosi hyviä, on kiva nähdät teidät näin vaikka olette nii...n kaukana. Terkuin M&A

    VastaaPoista