keskiviikko 2. helmikuuta 2011

2.2 Back-to-back


Aamulla Jere oli edellisen yön pelistä edelleen ihan onnesta soikeena. Pakattiin laukut ja lähdettiin ajamaan kohti Anaheimia. Kilometrejä kertyi 650 ja olihan se tie 5 aika tylsä reitti takaisin, mutta kuitenkin helppo. Liikennettä ei paljon ja tie suora, joten ei ollut niin "stressaavaa" ajella. Yllättävän kivuttomasti sekin matka taittui ja Mirakin pääsi Malibun rattiin.






Anaheimiin saavuttiin juuri ennen neljän ruuhkia ja käytiin nopeesti piipahtamassa Honda Centerissä, eli Selänteen ja Koivun työpaikalla. Siellä siis Ducks-Sharks ottelu illalla.



Hotellimme sijaitsee muutaman kilometrin päässä hallilta. Ihan kiva hotelli ja huone, mutta meitä ympäröi amerikkalainen "kiljusen herrasväki". Milloin tyynysotaa käytävällä ja milloin mitäkin. Todellisia täystuhoja, mutta ei se meitä haittaa, kun ei paljoa hotellissa ehditä vanhentua.

Autolla mentiin hallille, koska ulkona hieman tuulinen ja viileä sää, joten olisi ollut aika pitkä matka kävellä. Paikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja kerettiin kierellä hallia ja käydä vähän tarkkailemassa alkulämmittelyä. Tapasimme myös suomalaisen Sepon ja hänen tyttöystävänsä Sherryn ja heidän kanssa juttelimme ja fiilistelimme myös erätauoilla.

Ottelu alkoi siitä mihin Sharksit edellisenä iltana jäi, eli 14 sekuntia ja mentiin 0-1 johtoon. Puolet yleisöstä ei tainnut olla ehtinyt vielä edes omille paikoilleen. SJ johti parhaimillaan 0-3 ottelua. Onneksi meidän ympärillä katsomossa oli muitakin Sharks faneja, niin kehdattiin juhlia maaleja ihan antaumuksella :)
Meidän edessä istunut tyttö kyseli, että mistä päin ollaan ja arvelikin, että Suomesta, koska taputettiin ja hurrattiin Selänteelle ja Koivulle ottelun alussa.
Ottelu oli lopussa todella tiukka ja huomasi, että hailaumalla edellisen illan ottelu painoi jaloissa. Ei meinannut bensa riittää maaliin asti. Ottelu kuitenkin voitettiin 4-3 ja aika hienolta se voitto taas tuntui. Koivu saavutti 500. syöttöpisteen NHL:ssä. 4 todella tärkeetä pistettä Sharkseille näistä kahdesta pelistä. Hyvät ottelut valittiin tulla tänne katsomaan! Ei jättänyt kylmäksi.




Nyt on takki ihan tyhjä ja uni maistuu. Huomiseksi luvattu aurinkoista säätä, joten suunistamme ainakin Disneylandiin. Mira haluaisi käydä pyörähtämässä Laguna Beachilla, joten katotaan jos ehditään siellä käydä ajelulla myös.

2 kommenttia:

  1. Hei, mukava setti taas. Aamun (täällä) odotetuimmat kertomukset ja kuvat katsotaan heti kun ne julkaistaan. Uskon että emme ole ainoat. Rankka ajomatka about Hki - Oulu väli. Ilmeisesti suomalaiset tunnetaan Anaheimissa juuri Selänteen ja Koivun ansiosta. Honda halli :) Yrittäkää myös 'levätä'. Terveisin A&A

    VastaaPoista
  2. Loistava blogi ja jokainen teksti on huolella luettu ja tietenkin emolle myös markkinoita :) Hienot pelit osui kohdalleen!
    T: McJokke

    VastaaPoista